Fraud Blocker

 Bel Rechtstreeks: +32 3 666 90 98

AIRSOFTEN IN ANTWERPEN

Fort Knox, ook bekend als het Fort van Koningshooikt en is het meest unieke fort waar je in België airsoft activiteiten kunt spelen.

De locatie is 4 hectare groot en heeft een heus ondergronds gangenstelsel met verborgen kamers. Het fort is via verschillende deuren, bunkers en nissen te betreden. Het bezoek alleen is al een sensatie op zich.

Voor airsoft in de provincie Antwerpen is het de perfecte ligging voor uitjes met het bedrijf als teambuilding of voor een vrijgezellenfeest. Alle evenementen zijn ten allen tijden volledig privé en groepen worden nooit samengevoegd. Wegens het zeer grote veld kan het zijn dat bij een kleiner team u wisselend over de helft van het speelveld speelt terwijl een andere groep het andere veld bespeelt. 

Voor airsoft met vrienden of vrijgezellen is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven dan zijn de missies in en op het fort echt iets voor jou. Het terrein is heuvelachtig en het grootste airsoft veld in Antwerpen waar je airsoft kunt beoefenen. Bovenop staan er 2 grote bunkers en via allerlei doorgangen kun je op meerdere plaatsen het fort betreden. De locatie heeft een heus gangencomplex met verschillende nissen en kamers.

Een leuk en intensief terrein die menig airsofter kan bekoren.

AIRSOFTEN IN EEN ECHT FORT UIT WO1

Fort Knox is het fort van Koningshooikt.

In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Het fort was een onderdeel van de buitenste fortengordel van Antwerpen waar vooral tijdens de eerste wereldoorlog is gevochten. Het fort was zelfs niet afgewerkt toen de Duitsers ons land binnenvielen. Na een regen van granaten werd na een brand beslist om het fort over te geven. Tijdens de tweede oorlog is het fort van minder belang geweest.


Na jaren van verval heeft het fort nieuwe actieve bestemmingen gekregen en wordt het fort stelselmatig weer opgeknapt.

Sinds 2009 organiseert airsoft adventure airsoft events op deze locatie. Afhankelijk van de periode in het jaar en externe evenementen kan er soms ook in het fort gespeeld worden. 

Prijzen

U krijgt de beste prijs voor private games!

Standard Game

€54,99

/Persoon

3 uur games

Prive spel

Volledige Uitrusting

600 kogels / Persoon

Bel voor al uw vragen +32 3 666 90 98

*Voor kleinere of grotere groepen gelieve contact met ons op te nemen.
Wij zorgen voor een oplossing! 

Belgian Event Experience VZW / Laserwars© / 

Airsoft Adventure©  Registered Trademark 2008 - 2024