Airsoft in het nieuws

IMG 9633 2

Dat airsoft niet meer weg te denken wordt ondertussen meer en meer duidelijk. Airsoft Adventure is al meerdere keren gekozen als uitvalsbasis om nieuwreportages, reclame en programma's te maken.

In een aantal grote kranten reeds verschenen zoals "Het Laatste Nieuws" en "Gazet Van Antwerpen" maar ook televisieland had ons al snel opgemerkt.
Naast VTM en VRT waren ook de locale zenders nieuwschierig naar airsoft en zelfs uit Nederland kwam BNN en SBS6 eens een kijkje nemen.

Maar ook de programmamakers van series en magazines waren nieuwschierig. Helaas niet op internet wegens privacyredenen maar voor de ouders kun je altijd de aflevering "De Klan" van de jeugdserie "Rox" eens bekijken.

Hieronder vindt je een aantal links met de artikels.

Oorlogje spelen in Kempense bossen
Bron: Gazet Van Antwerpen (07-10-2008)

Koen Baeyens uit Turnhout organiseert Airsoftdagen als teambuildingactiviteit.
Met enkele groepen trek je het bos in, waarna je met een scenario en wapens in de aanslag probeert je missies te vervullen.
Airsoft is in deze streken nog niet zo bekend. Nochtans is het volgens Koen Baeyens veel leuker dan paintball. “Het is ongeveer hetzelfde, maar Airsoft is echter. In plaats van met een soort wapen met verfbollen, schiet je bij Airsoft met wapens gebaseerd op die van het Amerikaans en Belgisch leger. Schieten doe je met bb’s, kleine bolletjes.”

Omdat hij het zelf zo leuk vindt, organiseert Baeyens het Airsoftdagen voor bedrijven en andere groepen die het nog niet kennen. Uitvalsbasis is zijn andere bedrijf Restyle in de Koning Albertstraat. Maar voor het spel trekken ze heel het land door. “Er zijn andere organisaties, maar die richten zich tot echte Airsofters. Wij willen het spel meer bekendheid geven. We hebben meerdere terreinen in België waar je het kan spelen. Zo’n spel duurt een hele dag. Middag- en avondeten kunnen we ook regelen met een frietkraam of een barbecue.”

Handgranaat

Om het extra echt te maken, werkt Baeyens met echte materialen. “Je betaalt een vast bedrag voor een dag. Daar krijg je 1.500 bb’s voor, een pistool, kleding van het Belgisch leger en een veiligheidsbril. Voor sommige missies hebben we extra’s. Zo heb ik een echte parachute van het Belgisch leger, of een Russische handgranaat”, besluit Baeyens trots.

krant

Reserveer online ⤵️

Vragen?

+32 (0)3 666 90 98

of

Mail voor meer info

Openingsuren

Dagelijks reserveren van 9u tot middernacht.

Contact

BE +32 (0)3 666 90 98
Bereikbaar van Ma-Vr 10u tot 19u
Voor gepersonaliseerde offertes of vragen kunt u ons ook bereiken via mail

Bedrijfsinfo

Belgian Event Experience VZW
Delften 23 Hal 114
2390 Malle
Belgie
BTW BE0768 358 774
Algemene voorwaarden