Airsoft in het nieuws

IMG 9633 2

Dat airsoft niet meer weg te denken wordt ondertussen meer en meer duidelijk. Airsoft Adventure is al meerdere keren gekozen als uitvalsbasis om nieuwreportages, reclame en programma's te maken.

In een aantal grote kranten reeds verschenen zoals "Het Laatste Nieuws" en "Gazet Van Antwerpen" maar ook televisieland had ons al snel opgemerkt.
Naast VTM en VRT waren ook de locale zenders nieuwschierig naar airsoft en zelfs uit Nederland kwam BNN en SBS6 eens een kijkje nemen.

Maar ook de programmamakers van series en magazines waren nieuwschierig. Helaas niet op internet wegens privacyredenen maar voor de ouders kun je altijd de aflevering "De Klan" van de jeugdserie "Rox" eens bekijken.

Hieronder vindt je een aantal links met de artikels.

Op donderdag 27 oktober 2011 werkte EA-Games samen met Airsoft Adventure voor de lancering van de nieuwe Battlefield 3. De wapens en kledij van de soldaten die u in onderstaand filmpje ziet, werden door Airsoft Adventure verzorgd. Het was een aangename samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar. Veel kijkplezier.

 

Meer info nodig?

+32 (0)3 666 90 98

of

Mail voor een offerte