De meest ervaren airsoftspecialist van België en Nederland

Sinds 2008 is Airsoft Adventure als bedrijf actief en in de jaren ervoor waren we reeds bezig met het verfijnen en uitbouwen van een plan. Een formule om een niet te vergeten ervaring neer te zetten. Het primaire doel was en is nog steeds om iedere deelnemer met een goed gevoel naar huis te laten wederkeren.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak in het begeleiden die reeds start bij het plannen van een evenement. Tijdens het evenement de juiste feeling hebben met de klant en het ondersteunen van alle deelnemers om de dag tot een veilig maar vooral fantastisch einde te brengen!

Daarom is Airsoftadventure ook de nummer 1 keuze voor bedrijven en vrienden die een teambuilding of vrijgezellenfeest wensen te boeken.

Een goed begin

Om te innoveren moet je bereid zijn om open te staan voor verbeteringen en alles kritisch te bekijken. Alleen op die manier kun je tot je doel geraken. Een beetje zoals op een "Battlefield", waar je ook niet altijd in één rechte lijn tot je eindpunt kunt komen. 

Een goed begin met duidelijke afspraken waarbij iedereen goed geïnformeerd is. Daarom ook een duidelijke website zonder de kleine lettertjes. Alle prijzen en ook de meeste informatie met betrekking tot het organiseren van een geslaagd airsoftevenement vind je allemaal terug op de website.

Heb je toch nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk, dan staan wij je graag te woord via mail of rechtstreeks via de telefoon.

Got a question?

Just Shoot!

Meer info nodig?

BE +32 497 085 854

NL +31 6 255 222 71

of

Mail voor een offerte

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.  

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag

  Read More
 • 1