IMG 6670 2

Manschappen te kort?

Ben je met een groep vrienden maar kom je niet aan het minimum vereist aantal om privé een event te organiseren dan hebben we een oplossing.

We organiseren op regelmatige basis open evenementen in zowel Borderlands, Fort Knox als in Nuketown. Laat je niet afschrikken door de pro's want zij helpen je graag mee verder. Voor onze open evenementen hebben we een andere website waar je jezelf in kunt schrijven voor een bepaald evenement.

Het aantal huurkits dat we toelaten is wel beperkt. Te grote groepen met huurkits is dus niet mogelijk tijdens een open event.

Meer info vind je op Airsoft Events!

Meer info nodig?

BE +32 497 085 854

NL +31 6 255 222 71

of

Mail voor een offerte

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.  

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag

  Read More
 • 1